Sezer Hoca Kimdir...

10 yaşında babamın yanında ticaret dilini öğrenerek büyüdüm. Herkes top oynarken ben babamın nasıl konuştuğunu, neler dediğini dinlerdim. Şimdi diyorum ki ben İyi ki babamı dinlemişim.

Üniversite döneminde ise borsa ile tanıştım. En önemli dersimiz stock market dersleriydi. Hayatıma degiştiren dersler.

İnsanların tek bir amacı vardır ve bu amaç güce sahip olmak.

Zengin Olmanın En Kolay Yolu Olan Borsada Nasıl İşlemler Yaptığımı Öğren.

Borsa bana zaman, para ve hayallerimi gerçekleştirme imkanı verdi.

Çünkü Borsa Fakiri Zengin Yapar. Önemli olan borsanın ve paranın dilini öğrenmelisin.

Şimdi seninle bütün bilgileri paylaşacağım.

Sosyal Medya üzerinden her gün binlerce mesaj geliyor. Hocam sen çok şanslısın çünkü imkanın var. Ama gerçek şu ki her sabah saat 05:30 da güneş doğmadan ben uyanıyorum ve her gün bilgim ile para kazanıyorum.

Ben Şanslı Değilim Sadece Kendi Şansımı Yaratıyorum. Seninle Bu formülü Paylaşıyorum.

Ben okula giderken babam haftalık 100 TL verirdi ve hiç bir zaman o para bana yetmezdi. Bende Bayrampaşa meyve sebze haline gelir limon alırdım. Pazarda satıp paramı 320 TL yapardım ve babama bile belli etmezdim.

Ben bir şey alıp ve satmak işini çok seviyorum çünkü insanı zengin yapar. Ama asla zenginliğini artırmaz. Ticaret yapan insanlar bir süre sonra borsaya yatırım yaparlar çünkü farkına vardıkları şey

 ” Para Borsada Katlanır. “

Borsa dünyasının en büyük örneği Warren Buffett.

Kendi servetini borsada katlayarak büyütmüş bir yatırımcı. Hiç bir şeyi olmayan Buffett’ın tek sahip olduğu güç doğru bilgiler ve doğru stratejiler.

Aynı bilgiler bana hayalini kurduğum finansal özgürlüğümü verdi. Kimsenin emri altında çalışmıyorum çünkü tek patron var o da benim.

Bilgileri doğru kullandığım için şuanda her ay düzenli olarak gelirlerim var. Benim için en önemlisi ise ne yaparsanız yapın sadece insanlara faydalı bir iş yapmaya çalışın.

Hedefiniz insanlara yardım ve katkı sunmak olsun. Bu durum beni daha çok mutlu ediyor.

Kendini zengin yapmanın tek yol borsada nasıl işlem yaptığımı keşfet.

Borsa da işlem yapmaya yeni başlamış birisinin teknik analiz bilgisi olmadan, Borsa Yönetim psikolojisi bilmeden, Temel Analiz hesaplaması yani şirketin gerçek değerini bilmeden para kazanacağını düşünmesi kendisini kandırmaktan başka bir şey değildir.

Bilgi sahibi olmadan borsada tüyo alarak işlem açması en kötü olaydır. Bütün kazandığın paranı kaybedebilirsin çünkü bilgin yoksa nerde durman gerektigini bilemezsin.

Herkes sana hisse satmak için uğraşıyor unutma mesele hisse tüyosu almak değil. Borsada bilgin varsa para her zaman vardır.

İnsanlar para için çalışıyor ben onlara para için çalışmamasını, parasını çalıştırmasını öğretiyorum.

Finansal Darphane ailesi Merkez bankasından daha çok para basıyor.

Bilginin gücü ve emeklerin karşılığı kocaman bir servettir.

“Para için çalışma Paranı çalıştır.”